Iloinen odotus laittoi Jukurien ykköspakkiparin uusiksi

Jukurien puolustuksen ykköspari meni uusiksi ainakin tämän päivän Lappeenrannan keikan osalta, mutta tällä kertaa muusta syystä kuin loukkaantumisen takia.

Antti Jaatisen, 29, nimeä ei löydy kokoonpanosta, koska mäntyharjulaiskasvatti jännittää peliä synnytyslaitoksella. Jaatisen perhe on kasvamassa nelihenkiseksi. Samalla uusiksi menee paikka myös alivoiman aloittavassa pakkiparissa. Koivisto ja Jaatinen ovat liukuneet jäähytuomion jälkeen ensimmäisenä Jukureista jäälle, elleivät ole olleet kaukalossa tuomion tullessa.

Mahtikautta vetävän Miika Koiviston vierellä ykköspakkiparissa pelaa Valtteri Hietanen. Savon Sanomat kertoi tiistaina Miika Koiviston suuntaavan ensi kaudeksi Oulun Kärppiin. Vaasalaistiedoissa Sport-kasvatin kerrottiin jo aiemmin tällä kaudella tehneen ensi kaudeksi KHL-sopimuksen.

Viisi ottelua Pelicansissa pelannut Mikko Kousa (29.40) ja Miika Koivisto (26.48) ovat kellottaneet tämän kauden ainoina liigapelaajina yli 25 minuutin peliaikakeskiarvon.

Kisapuistossa SaiPan kiusana Jukurien kultakypäräksi siirtyy amerikkalaishyökkääjä Zach Budish, jolla on koossa tehopisteet 9+15. Kultakypärä on ollut lähes koko kauden sentteri Henrik Koivistolla (11+11), jolta puolustaja Miika Koivisto (2+22) kaappasi sen pari peliä sitten.

Henrik Koiviston yhdeksän viime pelin saldo on yksi syöttöpiste. Budish siirrettiin edellisessä ottelussa Henrik Koiviston vetämästä alkukauden tehoketjusta Turo Asplundin rinnalle, jossa hän jatkaa myös Lappeenrannassa.

Juttua muokattu klo 15.01. Lisätty twiitti.