Hyviä uutisia TPS:lle: Eric Perrin palaa

Yhteisikä 82 vuotta. Eric Perrin ja Tomi Kallio edustavat kokemusta TPS:n etulinjoilla. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Turun Palloseura tukeutui hyväntuulisen humoristisiin sanavalintoihin tiedottaessaan, että ”pappaosastoon” kuuluva Eric Perrin on saanut mieluisan syntymäpäivälahjan.

Keskiviikkona 42 vuotta täyttänyt hyökkääjä on tervehtynyt, ja hän palaa kaukaloon viikonlopun vieraskiertueella perjantaina Vaasassa Sportia ja lauantaina Oulussa Kärppiä vastaan.

– Pitkän loukkaantumisen jälkeen on aina mahtavaa palata takaisin ja tuoda joukkueeseen uutta energiaa ja verta. Se on hyvä juttu, Perrin kommentoi TPS:n torstain jääharjoitusten jälkeen julkaisemassa tiedotteessa.

Syyskuun lopun Lukko-pelissä käteen tulleesta osumasta huolimatta Eric Perrin on ollut säännöllisesti jäällä.

– Olen luistellut paljon. Se on ollut yksi positiivisimmista asioista tässä loukkaantumisessa, että olen kuitenkin pysynyt kunnossa ja pystynyt luistelemaan, Perrin kertoo.

Pitkään Suomessa pelannut kanadalaishyökkääjä on tehnyt syksyn kymmenessä liigaottelussaan 11 tehopistettä (5+6). Suomessa hän on vuosien varrella takonut tehot 156+310=466. 

TPS:n lisäksi Perrin on edustanut Liigatasolla Jokereita, Ässiä, HPK:ta sekä JYPiä.

Perrin tavoittelee Liigan ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen piste-ennätystä. Hän on vain 13 pisteen päässä viime viikolla Helsingissä pistäytyneen Jokeri-ikoni Otakar Janeckyn ennätyksestä (133+346=479).

Eric Perrin on pelannut Suomessa TPS:n ja JYPin lisäksi myös Jokereissa, Ässissä ja HPK:ssa. Hänellä on yksi Suomen mestaruus JYPin riveissä. Perrinillä on myös jääkiekkomaailman kirkkain muisto, eli Stanley Cup -sormus vuodelta 2004 Tampa Bayn riveistä.