Hyllytetty Heikkinen: Tuskin palaan Suomeen

Ensin puolustajien pistepörssin kärkimies. Sitten katsomokomennus. Raumalaispakki Ilkka Heikkinen sai todeta, että HC Luganon päätöksentekokulttuuri on joskus erikoista. Viime kaudella seura heitti katsomoon Petteri Nummelinin.

– Ei mua haittaa istua vaikka loppukautta katsomossa. Mä sitten treenaan vaan, Heikkinen kommentoi puhelimitse Länsi-Suomelle.

Syytä syrjäytykseen hän ei pysty nimeämään. Joka tapauksessa raumalaispuolustaja putosi ylimääräiseksi ulkomaalaiseksi, kun kiintiö sallii vain neljä tuontimiestä kerrallaan.

– Jos ei pakkien pistepörssin kärkisija riitä, niin sitten se ei riitä. Parempaan en pysty. Vähän kyllä ihmettelen, Heikkinen toteaa.

Eissplitter-lehden mukaan Heikkinen ei välttämättä enää pue Luganon pelipaitaa päälleen, vaan hänelle etsitään uutta seuraa.

- Eiköhän tämä ole ihan uutisankka. Ei mulle ainakaan kukaan ole mitään sanonut.

Valmentaja Patrick Fischerin mukaan joukkueen puolustus ensi kautta varten on valmis. Heikkisellä ei tulevasta talvesta ole sopimusta.

– Kiva Suomessakin olisi pelata, mutta ei sellaista näillä näkymin tule tapahtumaan. Jos ei mitään aika erikoista treidiä tehdä, ”Bono” naurahtaa.

Lisää Länsi-Suomessa tänään.