Heiskanen, Nordgren ja Sopanen tänään HIFK:n joukkueessa

Miro Heiskanen pelaa tänään kauden ensimmäisen liigapelinsä. Kuva Europhoto/Jukka Rautio.

Heiskanen on kärsinyt aivotärähdyksestä, jonka sai CHL-ottelussa elokuun lopussa. Sen takia häneltä jäi väliin niin Dallas Starsin NHL-leiri kuin koko Liigan alkukausi. Nyt hän on ykköspuolustajaparissa Saku Salmelan kanssa.

Muissa pareissa pelaavat Joe Finley ja Oliwer Kaski sekä Juuso Salmi ja Ryan O’Conner. Elias Ulander on seitsemäs puolustaja. Poissa ovat Puolassa CHL-ottelussa tiistaina pelanneet Teemu Eronen ja Miihkali Teppo.

Niklas Nordgren teki tiistaina kolme maalia, ja on nyt ensimmäisessä liigaottelussaan kakkosketjussa Jarkko Malisen ja Juha-Pekka Haatajan rinnalla. Nordgren on vasta 17-vuotias.

Samoin Patrik Carlsson teki kolme maalia tiistaina. Hän on taas ykkösketjun keskellä laidoillaan kapteeni Lennart Petrell ja Joonas Rask.

HIFK ilmoitti eilen Vili Sopasen liittyneen joukkueeseen. Kokenut lahtelainen yritti monen Pelicans-vuoden jälkeen tällä kaudella KHL:ään, mutta sopimus Kunlunin kanssa purettiin jo elokuussa. Nyt hän on kolmosketjussa, jossa keskellä on toinen ex-lahtelainen Juhani Tyrväinen. Toisella laidalla on Erik Thorell.

Nelosketjussa pelaavat tänään Lauri Kulmala, Micke Åsten ja Henri Tamminen. Atte Engren jatkaa maalissa ja Niklas Bäckström varalla.