Haataja pukeutuu taas oranssimustaan - "Hänen kokemuksensa, johtajuutensa ja ammattimaisuutensa ovat meille arvokkaita lisiä"

Juha-Pekka Haataja on Liigan aktiivipelaajista neljänneksi tehokkain. Kuva: Esa Urhonen

Juha-Pekka Haataja palaa KooKoon paitaan. Hyökkääjän sopimus pitää hänet Kouvolassa kevääseen 2020 saakka.

– Haataja on yhden kauden tauon jälkeen erittäin tervetullut takaisin. Hänen kokemuksensa, johtajuutensa ja ammattimaisuutensa ovat meille arvokkaita lisiä ainakin kahden seuraavan kauden ajan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi tiedotteessa.

Haataja pelasi viime kaudella Helsingin IFK.n paidassa. Hän keräsi 49 runkosarjaottelussa 13+15=28 tehopistettä. Urallaan hän pelannut liigatasolla myös Kärppien ja Lukon väreissä.

Kausilla 2015–2017 Haataja teki KooKoossa 109 runkosarjaottelun aikana 34 maalia ja antoi 40 maaliin johtanutta syöttöä. Jälkimmäisellä kaudella hän oli joukkueen tehokkain pistemies.

– Nautin olostani Kouvolassa todella paljon ja sen takia halusinkin tulla tänne takaisin. Seura tuntee minut ja minä tunnen seuran. Lisäksi kannattajat jättivät edellisellä visiitillä lähtemättömän vaikutuksen, Juha-Pekka Haataja sanoo.

– KooKoo on vakiinnuttanut paikkansa Liigassa, mutta seuralla on kova halu kehittyä edelleen. Haluan auttaa siinä kasvutarinassa omalla panoksellani ja uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa.