Finley ja Laakso takaisin HIFK:n puolustukseen

Joe Finley (oik.) palaa HIFK:n kokoonpanoon tämän illan pelissä Jukureita vastaan. Kuva Europhoto/Jukka Rautio.

HIFK palaa tänään Jukureita vastaan tuttuihin kokoonpanoihin. Se saa otteluun mukaan kolme pelaajaa sairaslistaltaan.

Näin joukkueen ykkösketjussa pelaavat jälleen keskushyökkääjä Patrik Carlsson sekä laitahyökkääjät Erik Thorell ja Joonas Rask. Koko kolmikko on toistaiseksi ollut maaleitta. Ketjun hajottaminen ja Carlssonin siirtäminen laitaan ei tuonut keskiviikkona tulosta, joten vanhaan on palattu.

Kakkoseen on saatu pari peliä poissaollut Juha-Pekka Haataja, joka onkin aloittanut kauden tehokkaasti. Kakkosen keskellä on Tampereella ykkösessä pelannut Jarkko Malinen ja toisessa laidassa Juhani Tyrväinen.

Juha Jääskä puuttuu yhä kolmosesta, jossa Thomas Nykoppin ja Lennart Petrellin ohella pelaa Micke Åsten. Saku Salmela jatkaa nelosen keskellä laidoillaan Panu Mieho ja Henri Tamminen.

Puolustuksessa Teemu Laakso tekee tämän kauden liiga-avauksensa. Parina on Teemu Eronen. Täten Ville Varakas siirtyy kakkospariin Oliwer Kasken rinnalle. Kolmosessa jatkavat Juuso Salmi ja Ryan O’Conner. Joe Finley palaa myös sairaslistalta ja on seitsemäs puolustaja. Kun HIFK käyttää kaikkia seitsemään, niin Finley nähdään myös jäällä.

Maalissa on Niklas Bäckströmin vuoro. Atte Engren on urakoinut, mutta on nyt kakkosvahti.

HIFK on saanut kuudesta ottelustaan vain viisi pistettä ja on yhdestoista. Jukureilla on pisteitä vain kolme ja se toiseksi viimeisenä.