Eric Perrin: "Haluan jatkaa pelaamista" – TPS:n pukukopin ovi raollaan konkaritähdille?

TPS:n konkaritähdet jättivät pukukopin ovea raolleen kauden päätteeksi. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto.

TPS:n kokeneistä ykköstähdistä Eric Perrin ja Henik Tallider katselivat kauden päätöstä sivusta puvut päällä. Edellisten keväiden tapaan kulisseissa ja toripuheissa on jälleen punasteltu, olisiko kuluva kausi konkareiden osalta uran viimeinen. Moni on jo jättänyt henkisiä jäähyväisiä ulkomaalaiskaksikolle.

Palloseuran kausi päättyi jälleen kitkerään pettymykseen ja sitä se oli myös kunnianhimoisille profiilipelaajille. Aina kohtelias Perrin soi kuitenkin aikaansa Kiekkoareenan toimittajalle ja jätti myös vertauskuvallisesti pukukopin ovea tukevasti raolleen.

– On minulla aikaa, saat häiritä vielä viimeisen kerran, quebeciläinen kuittasi tiedustelun puhuttelun mahdollisuudesta.

Onko tämä siis viimeinen kerta?

– Viimeinen ainakin tällä kaudella, Perrin hörähti leveän virneen kera.

Oletko tehnyt päätöstä urasi jatkosta?

– Kyllä, tein päätöksen, että... haluan jatkaa pelaamista, Perrin asetteli sanojaan tarkasti harkiten.

Eli pelit jatkuvat täällä tai toisaalla, sinulla ei ole sopimusta TPS:n kanssa?

– Siitä se mietintä alkaa. Sopimusta ei ole, mutta puheita on käyty. Olen kertonut haluavani jatkaa, mutta sen enempää ei ole tapahtunut.

Onko sinulla prioriteettia, missä haluaisit uraasi jatkaa?

– Ensimmäinen valintani on varmaankin Suomessa jatkaminen. Mutta tässä kohtaa minun pitää myös tutkia kaikki vaihtoehdot, siinä vaiheessa olen nyt. On minulla tietysti jokin mieluisin vaihtoehto, nyt olen viettänyt kolme hienoa vuotta Turussa, Perrin summasi aavistuksen salaperäisesti.

Vielä salaperäisempi oli haastattelutilanteen taustalta omia monimerkityksisiä kommenttejaan laukonut ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinder. Lopulta hän ei halunnut lainkaan kommentoida, onko hän tehnyt päätöstä uransa jatkon suhteen.

– Ei kommenttia, Tallinder linjasi lyhyesti.