Dufva ja Lämsä lämpiminä lehdistötilaisuudessa

Lukon ja Jokerien välinen ottelu oli kiihkeä jäällä, mutta löylyt jatkuivat myös pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Jokerien päävalmentaja Tomi Lämsä ei voinut sulattaa Ossi Väänäsen jatkoajalla saamaa kahden minuutin rangaistusta, joka Lämsän mielestä tuomittiin ottelun linjaan nähden käsittämättömän heppoisin perustein.

Lämsä marssi heti ottelun jälkeen jäälle ripittämään ottelun päätuomareita Timo Favorinia ja Jari Leppäalhoa, ja jatkoi tulitustaan toimittajien edessä.

- Se oli käsittämätön vihellys. Me tullaan tänne päivää aikaisemmin, valmistaudutaan ja taistellaan tuolla. Sitten tuomari päättää vetää hatusta tuollaisen kanin. Se oli oikeastaan ihan vitsi, Lämsä vaahtosi.

Väänänen säästyi tosin varsinaisella peliajalla kakkoselta monesta poikittaisesta mailasta. Räikein jokeripakin temppu oli Joni Nikon keihästäminen. Sitä Lukon valmentaja Risto Dufva ei voinut sulattaa.

-Se oli törkeää, eikä siitä vihelletty edes rangaistusta. Jos tässä lajissa joku koodisto on, niin tuollaiset temput ainakin ovat sen vastaisia. Raukkamainen teko, Dufva tuomitsi.

Nikon lisäksi Lukon riveistä putosivat ottelun aikana Otto Honkaheimo ja Teemu Nurmi. Lauri Tukonen jäi sivuun jo ennen ottelua.

-Mennään nyt tuonne alas ja katsotaan, Dufva kuittasi hätäavun nostamista A-nuorista.