Draama, komedia, trilleri ja vaikka mitä - Nämä tilanteet puhuttivat JYP-HIFK -hulinassa

JYPin ja HIFK:n välistä viidettä puolivälieräottelua voinee sanoa kamppailuksi, jollaista ei ole kuunaan SM-liigajäillä nähty. JYP pintteli 5-0 -johtoon jo reilussa kymmenessa minuutissa, mutta stadilaiset kampesivat rinnalle ja ohi seuraaavan vajaan 70 minuutin aikana.

4+1 -tehot rohmunnut Patrik Carlsson sai kunnian siirtää kiekon ohi epävarmasti pelanneen JYP-vahti Jussi Olkinuoran vain 14 sekuntia ennen ensimmäisen jatkoerän päättymistä.

Tilannetta edelsi laitakahina, jossa Joonas Rask kaatoi hyökkäysalueella JYPin kultakypärän Antti Suomelan. Oliko jäähyn arvoinen vai ei, katso itse oheisesta twiitistä.

- En ihan tarkkaan osaa sanoa, mitä siinä tapahtui. Jotenkin sotkeuduttiin toisiimme. Ja juuri sitä ennen oli tilanne, jossa (Mikko) Kuukka laittoi mailansa mun jalkojen väliin. Kyllä nämä tilanteet aika tasan menevät, Rask luonnehti tilannetta.

- En nähnyt ollenkaan, mitä siinä tapahtui, kuului puolestaan JYP-kapteeni J-P Hytösen kommentti.

Toki on myös todettava, että yhdestä tilanteesta jauhaminen on tällaisen ottelun jälkeen melkoisen turhaa, mutta ah niin mielenkiintoista.

Toinen syystäkin puhuttanut tilanne nähtiin reilun 49 minuutin pelin jälkeen. Jani Tuppurainen meni taklaamaan Saku Salmelaan, joka tarttui JYP-hyökkääjää niskasta kiinni ja opasti tämän pään rajulla vauhdilla päin pleksiä Tuppuraisen liike-energiaa melkoisen härskisti hyödyntäen.

Anssi Salosen ja Stefan Fonseliuksen tuomio oli pitkän harkinnan jälkeen kaksi minuuttia laitataklauksesta Salmelalle. Ulosajokaan ei olisi vaarallisesta tempusta huutava vääryys ollut.

Katso jutun tilanne jutun pääkuvana olevasta videosta ja muodosta itse mielipiteesi!