Ässien uusi toimitusjohtaja päätetään marraskuun aikana

Elokuussa selvisi, että Ässien toimitusjohtaja tulee vaihtumaan vuoden vaihteessa. Peräti kolmetoista kautta patapaitojen paattia johtanut Jukka Hirsimäki jättää tehtävänsä, ja siirtyy Kiekkoareenan kertoman mukaisesti SM-liigan palvelukseen.

Tämä päätös laittoi seuran pitkästä aikaa tärkeän hakuprosessin kimppuun. Uutta toimitusjohtajaa etsittiin muun muassa omaperäisten mainosten avittamana. HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Laine sanoo kiinnostuksen työtä kohtaan olleen odotettua.

- Hakijoita oli kaiken kaikkiaan muutama kymmenen, ja siellä on osaajia laidasta laitaan. Toisilla heistä on kokemusta jääkiekon parista, mutta ei suinkaan kaikilla. Joukossa on kiitettävä määrä myyntityön ammattilaisia, mikä on tietysti tärkeä osa-alue tuossa työssä, Laine totesi.

Lopullinen valinta tehdään näillä näkymin marraskuun aikana.

- Tällä hetkellä hakemuksia analysoidaan. Prosessissa edetään jatkossa normaalisti, eli osa hakijoista pyydetään testeihin ja haastatteluun. Siitä lähdetään, että uusi nimi on tiedossamme marraskuussa, Laine kiteytti.

Hirsimäki on näillä näkymin lähdössä seurasta jo tammikuussa. Uusi toimitusjohtaja ei välttämättä vielä tuossa vaiheessa astu Ässien palvelukseen.

- Työn alkamisajankohta ratkeaa sitten, kun henkilö on ensin valittu. Toivottavasti hän pääsee aloittamaan jo tammikuussa, mutta viimeistään kauden jälkeen on uusi mies toimistolla, Laine paljasti.