Ässien toimitusjohtajan patasydän sykkii – tiistaina potkut, torstaina kausikortti tilaukseen

 

Yhä sykkii patasydän. Vain kaksi kuukautta sitten Ässissä oli syytä hymyyn kentällä ja katsomossa. Toimitusjohtaja Eeva Perttula seurasi säälipleijarien voitokasta Lukko-ottelua Isomäen seisomakatsomossa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ässien irtisanottu toimitusjohtaja Eeva Perttula ei ole jäänyt harmittelemaan jääkiekkomaailman kovuutta. Porilaisseura tiedotti tiistaina, että Perttula jättää toimitusjohtajan tehtävät 21. kesäkuuta mennessä.

– Olen kiitollinen tästä ajasta ja mahdollisuudesta, jonka sain työskennellä tässä upeassa organisaatiossa. Olen myös kiitollinen siitä tavasta, jolla tämä yhteisö otti minut omakseen. Rakkaus ja Patasydän seuraa kohtaan jää ja ensi kaudella Seisomakatsomossa tavataan, Eeva Perttula kommentoi – ja käytti seuran julkisuuteen lähettämässä tiedotteessa isoa S-kirjainta.

Iso tuntuu olevan myös tulevan ex-toimitusjohtajan Ässät-sydän. Torstaina Perttula kirjoitti allekirjoittaneensa sopimuksen irtisanomisesta ja tilanneensa kausikortin seisomakatsomoon.
 

Taloudellisesti irtisanominen tuntuu kukkarossa kausikorttiostosta enemmän. 

Koska vuoden 2017 verotiedot eivät vielä ole julkisia, tj:n nauttiman vuosipalkan suuruudesta ei ole täyttä tietoa. Ensi kauden seisomakausikortti maksaa puolestaan 119 euroa.

Jatkossa hallinnollisista sekä taloudellisista asioista vastaa Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja Mikael Lehtinen yhdessä väistyvän toimitusjohtajan kanssa. Urheilullisista asioista vastaa edelleen Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Muutoksen taustalla ovat taloudelliset syyt. HC Ässät Pori Oy tulee tekemään päättyneeltä tilikaudelta 2017 – 2018 useamman sadan tuhannen euron tappion.

Siitä huolimatta seuran on tarkoitus operoida vielä pelaajamarkkinoilla.

– Vaikka taloudellinen tilanne on haastava, yhtiön toimintaedellytykset ovat hyvällä tasolla. Valmistautuminen tulevaan kauteen jatkuu normaalisti ja pyrimme myös vielä vahvistamaan joukkuetta ennen kauden alkua, HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Ojanen kommentoi tiistaina.

Menestykekkään Tappara-kiekkoilija Janne Ojasen täyskaima on toiminut Ässien puheenjohtajana viime elokuusta asti ja hallituksessa vuodesta 2014.

Porilaisseuran viime tilikausi oli 406.822,85 euroa voitollinen.

Ässien puheenjohtajana vajaan vuoden toiminut Janne Ojanen on eri kiekkomies kuin Liigan kaikkien aikojen pistekuningas. Kuva: Jaakko Ruusunen/Ässät