Ässien pomo Perttula: Katsotaan, pääsemmekö yllättämään

Vaikka Ässät onnistui Pitsiturnauksessa yllättämään mainostaululla, katsomossa sinikeltainen sävy oli valtaapitävä väriyhdistelmä. Perjantaina on vuorossa tämän kauden neljäs kohtaaminen runkosarjassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ässät matkustaa Raumalle kauden neljänteen Satakunnan derbyyn.

Porilaisseuran toimitusjohtaja Eeva Perttula ei vielä perjantaina päivällä paljastanut, onko pataorganisaatiossa suunniteltu samanlaisia markkinointitempauksia kuin Pitsiturnauksessa.

Silloin Ässät valtasi Lukon mainostaulun Äijänsuolla. Teksti "Satakunta on Patakunta", närästi maakunnan raumalaismielisiä.
 
Onko nyt suunniteltu jotakin vastaavaa?

– (Naurua). En tiedä tilannetta ihan tarkalleen, mutta jos esitän arvauksen, niin Pitsiturnauksesta voi olla kulunut vasta sen verran vähän aikaa, että ihan samanlaista ei ehkä nyt saa tehtyä, Perttula epäilee, pitää pienen tauon ja jatkaa arvoituksellisesti.

– Mutta katsotaan, pääsemmekö yllättämään sosiaalisen median puolella, toimitusjohtaja sanoo.

Itse ottelu on klassisista klassisin kuuden pisteen kamppailu. Isäntä-Lukko ja vierailija-Ässät ovat ennen hegemoniakamppailua tasapisteissä. Molemmat ovat raapineet 30 ottelustaan 47 pistettä.

Satakuntalaiset puhaltavat kolmannen 47 pisteen kerholaisen eli JYPin niskaan. Lukko löytyy taulukosta sijaltla kahdeksan, Ässät on yhdeksäntenä. 

– Ilmeisesti Pataljoona lähtee sellaisella vahvuudella, että saamme aikaan riittävän volyymin, Perttula sanoo, eikä malta olla mainitsematta, että tämän kauden paikallispeleissä Ässillä on kaksi voittoa Lukon yhtä vastaan.