Ässät pohjusti ryöstöretkeä some-haastolla – Kärpät voitti ja kuittasi takaisin

Seuraavaksi taas Porissa. Ässävaikuttaja Antti Heikkilä (keskellä) ja sekä Kärppiä että Ässiä luotsannut Juhani Tamminen seurasivat puolivälierätaistelua torstaina Porissa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Porin Ässät on tunnettu periksiantamattoman pelityylinsä lisäksi aktiivisesta some-otteestaan. Pata on painanut kaukalon lisäksi kovalla sykkeellä myös sosiaalisen median pelikentillä.

Lauantain vieraskamppailussaan Ässät lähti haastamaan ottelusarjan ennakkosuosikkia eli runkosarjan voittanutta Kärppiä julkaisemalla twitterissä kuvan ja tekstin, joka upposi oululaisuuden ytimeen. 

Tuttu Toripoliisi oli puettu punamustavalkoisiin. Tervakaupungin ikiaikaisella "maamerkillä" oli kaulassaaan Ässien kaulahuivi.

"Juuri saamamme tiedon mukaan Oulussa on kehitteillä suuremman mittaluokan ryöstö. Paikallinen poliisi tutkii asiaa", Ässät härnäsi ja pohjusti toivomaansa vierasvoittoa.
 

 Ottelun jälkeen oululaisten oli helppo kuitata takaisin. Kärpät voitti kamppailun 3–1 ja vastasi twitterissä Ässien aloittamaan some-sanailuun.

"...ryöstöä ei tapahtunut. Oululaiset voivat nukkua yönsä rauhassa."
 

Totuuden nimissä on sanottava, että porilaisten vierasvoitto ei jäänyt kauaksi. Ottelusarjan kolmas kamppailu oli erittäin tasainen. Lue Kiekkoareenan otteluraportti tästä.

Some-sanailusta kertoi ensimmäisenä MTV.