Ässät pestasi Mestiksessä mellastaneen Lukon kasvatin

Kuva: Mikko Ruohola

Aki Juusela siirtyy yhden ottelun vuokrasopimuksella Ässiin. Juusela on pelannut tällä kaudella Mestistä TuTossa 29 ottelua tehoin 20+7=27 ja hyökkääjä johtaa Mestiksen maalipörssiä.

Lukossa pelaajaoppinsa saanut Juusela on pelannut Ässissä aiemminkin. Hyökkääjä oli vuonna 2013 mukana voittamassa Suomen mestaruutta. Yhteensä Juusela on pelannut patapaidassa vuosina 2011–2013 yhteensä 47 Liigaottelua tehoin 4+3=7.

– Meillä on tällä hetkellä paljon poissaoloja ja Juusela tulee vuokrasopimuksella paikkaamaan niitä. Iso kiitos TuTolle, että saimme kovia näyttöjä Mestiksessä iskeneen hyökkääjän lyhyellä varoitusajalla.

Ässien mestaruuskauden jälkeen Juusela suuntasi kaudeksi Mestiksen LeKiin, kaudella 2014–15 raumalaishyökkääjä pelasi Suomi-sarjan HC Satakunnassa ja kantoi myös KooKoon paitaa Mestiksessä. Syksystä 2015 lähtien Juusela on esiintynyt TuTon punaisissa pelihousuissa.

– Juusela on meille tuttu pelaaja ja hänen on helppo tulla tuttuun ympäristöön takaisin. Mielenkiintoista nähdä Mestiksen maalipörssin kärkinimi illan ottelussa, urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.