Aloittaako Vehanen vai Raanta alumnipelin? – Raannan vaimo päätti jo asian

Antti Raanta on ykkösveskari Arizona Coyotesissa, mutta alumnipelissä kokeneempi Petri Vehanen saa aloittaa. Kuva: NHL

Antti Raanta pääsee pitkästä aikaa samaan joukkueeseen vanhan aisaparinsa Petri Vehasen kanssa. He pukevat samassa kopissa Alumni All Star 2018 Rauma -hyväntekeväisyystapahtumassa 17. elokuuta.

Vehanen arvuutteli Kiekkoareenan ja Länsi-Suomen jutussa, kumpi aloittaa maalissa Länsirannikon joukkueessa. Ei hätää, ongelma on jo ratkaistu Arizonan päässä.

– Vaimo oli lukenut Vehasen kommentit, tuli ovesta sisään ja ilmoitti, että Pete muuten sitten aloittaa sen ottelun. Asia oli sillä sitten selvä, Raanta naurahtaa.

Anna Raannalla voisi olla pelisilmää toimia peluuttajana vaativimmissakin tehtävissä, sillä Vehasen aloittamiselle on perusteensa. Vaikka Raannalla on NHL-kokemusta, Vehasella on pelivuosia enemmän takana – ja hän on maailmanmestari.

– Toivottavasti saan sitten jotain jämäminuutteja. Aika nuori olin, kun viimeksi olin Peten kanssa samassa joukkueessa, Raanta heittää.

– Pääasia, että saadaan hyvät pelit ja paljon yleisöä, että saadaan rahaa hyvään tarkoitukseen.

Raanta innostuu vielä arvuuttelemaan Eisbären Berliinissä pelaavan Vehasen, 40, uran jatkolla.

– Pelkään pahoin, ettei hän vielä lopeta. Kun golfsvingi ei enää lähde, Peten on aika lopettaa ja siirtyä enemmän sen lajin pariin.