Agentti vahvisti Iltalehdelle: Eric Perrinin ura jatkuu Liigassa

Turun kiekkopiirien yksi kuumista kysymyksistä on, jatkavatko konkaripelaajat Eric Perrin (oik.) ja Tomi kallio vielä uraansa Palloseuran paidassa. Kuva: Jukka Rautio

Eric Perrinin, 42, jääkiekkoura jatkuu. Perrinin pelaaja-agentti Jarmo Kork vahvistaa Iltalehdelle, että kanadalainen aikoo pelata Liigassa ainakin vielä yhden kauden. 

Korkin mukaan Perrin päätti asiasta maaliskuussa. Seura sen sijaan on vielä auki. 

Kork kertoi, että Perrin neuvottelee jatkosopimuksesta Turun Palloseuran kanssa. Agentin mukaan Perrinin jatko Turussa on TPS-johdon käsissä. 

Liigan kaikkien aikojen tehokkain ulkomaalaispelaaja iski päättyneellä kaudella runkosarjassa TPS:lle 50 ottelussa 23+20=43 tehopistettä ja 10 pudotuspelissä 6+3=9 pinnaa päälle.

- Liiga on ainoa vaihtoehto. ”Eki” on keskivertopelaajaa hieman kalliimpi. Hän oli tällä kaudella maalipörssin top-10-pelaaja, uskoisin että tuon tason pelimiehelle ottajia löytyy, Kork totesi Iltalehdelle.

Korkin mukaan Perrin toipuu parhaillaan pudotuspeleissä saamastaan vammasta. Perrin on Suomessa toukokuun puoliväliin asti, johon mennessä myös päätös tulevasta seurasta tehdään. 

Kork totesi, että Perrin haluaa seuraan, jossa on mahdollisuus menestyä. Hän ei halunnut spekuloida seuravaihtoehdoilla, mutta Iltalehden tietojen mukaan ainakin Lukko on kiinnostunut Perrinin palveluksista.

Mahdollisina osoitteina lehti mainitsi myös JYPin, Tapparan ja Kärpät.