Oman pelaajan taklaamaksi joutunut Nättinen: En muista koko tilannetta

Jukureiden Topi Nättinen jäi Tapparaa vastaan oman joukkuekaverin Janne Ritamäen taklaamaksi. Nuori hyökkääjä menetti tällin saatuaan tajuntansa, mutta oli ottelun jälkeen olosuhteet huomioon ottaen hyvävoimainen. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Hakametsän tiistai-illan erikoisin ja pelottavin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Jukureiden Janne Ritamäki taklasi omaa joukkuekaveriaan Topi Nättistä hyökkäysmaalin kulmalla. Nättinen sai tällin päähänsä ja menetti hetkellisesti tajuntansa.

– Se oli ottelun kovin taklaus. Ritamäki on kova taklaamaan – omia ja vieraita. Topilta meni siinä tilanteessa taju. Kova jätkä on. Silti yritti mennä kentälle, vaikka ei tiennyt, mikä peli on menossa, Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva kertoi.

– Sitä en itse muista, enkä edes uskonut, kun jätkät sanoivat, että olin yrittänyt mennä vielä kentälle. Nyt vasta rupeaa muisti palailemaan, Nättinen sanoi ottelun jälkeen.

Nättisen peli jäi luonnollisesti kesken, mutta ottelun jälkeen hyökkääjä oli kutakuinkin normaali. Tällin kovuuteen nähden nuori hyökkääjä oli hyvävoimaisen oloinen, olkoonkin että nenänvartta koristi laastari ja kasvoilla oli vielä summerin soituakin pieni kirkkaanpunainen verinoro.

Aiotko katsoa tilanteen netistä?

– Kyllä mä sen varmaan katson, mitä siinä tapahtui. En mä siitä mitään traumoja saa, koska taklaaja oli oma joukkuekaveri, eli ei siinä kukaan vastustaja yrittänyt tehdä mulle mitään pahaa, Nättinen pohti.

– Keskiviikkona menen tutkimuksiin, mutta olo on ok. Kirkkaat valot eivät haittaa yhtään, eivätkä ihmisten liikkeetkään. Pää on ainoastaan kipeä.