Matti Kuparinen antoi tekojen puhua enemmän kuin sanojen - katso video

Ässien ja Ilveksen välisestä taistosta villi kortti -kierroksella povattiin tasaista vääntöä. Ensimmäisen pelin perusteella ennakkoarviot osuivat oikeaan. Ratkaisu iskettiin vasta jatkoerässä, missä patapaitojen Matti Kuparinen osui. Erityisen puheliaaksi hän ei onnistumisestaan huolimatta yltynyt. Muuten maalinteossa onnistuivat Ässistä Niko Ojamäki ja Ville Korhonen. Ilveksen osumat laukoivat Ville Meskanen ja Matias Sointu.

- Kaksi tasaista joukkuetta vastakkain, ja huomenna on edessä uusi peli, oli käytännössä ainoa asia, mitä Kuparinen suostui kertomaan.

Valmentajatkaan eivät suoranaiseen runoiluun yltäneet, vaan kommentit olivat lyhyehköjä.

- Tasainen peli. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Tänään oli tällainen peli, ja huomenna on uusi ottelu, Ässien Jyrki Aho sanoi.

- En odota torstailta etukäteen mitään, enkä lähde epekuloimaan. Jatkoerässä meillä ei ollut sellaista kunnon paikkaa, mistä olisimme voineet naulata maalin, Ilveksen Karri Kivi analysoi.

Yleisömäärä oli yksi illan suurimmista pettymyksistä, kun paikalla oli ainoastaan 3645 silmäparia. Se on huomattavasti vähemmän kuin Ässien runkosarjan noin 4800 katsojan keskiarvo. Tunnelma hallissa oli kuitenkin ihan hyvä.