Kookoolaiset onnistuvat, IFK-paidassa

KooKoo-HIFK 1-3

1. erä: KooKoo pääsi kahdesti ylivoimallekin, mutta maalit teki valkopaitainen vierasjoukkue. Lennart Petrell iski kaksi paluukiekkoa verkkoon KooKoo-vahti Juha Järvenpään edestä. Molemmat lähtivät peliin varsin varamiehisellä kokoonpanolla. Kummaltakin oli sivussa kymmenisen kokenutta pelimiestä.

Lennart Petrell napautti Kouvolassa kaksi maalia jo avauserässä. Kuva: Europhoto/Jukka Rautio

2. erä: Läpsyttelemään kaukaloon ei oltu menty. Kahakkaa oli molempien maalien edustalla enemmän kuin keskimääräisessä liigapelissä.

Juha-Pekka Haataja ohjasi HIFK:n ilmasta jo kolmen maalin johtoon osumalla, johon Haatajan tapaan viime kaudella KooKoota edustanut Jarkko Malinen (0+2) kirjasi pelin toisen syöttöpisteensä.

Kouvolalaisyleisön piti hereillä SaiPasta saapunut Tomi Leivo kavennusmaalillaan paluukiekosta ylivoimalla.

3. erä: Suurin kiima katosi toisen erän kukkoilussa, joten loppusummeria kohti surffailtiin rauhallisemmin. Tosin isäntien päätösminuuttien ylivoimapeli, aikalisä, maalivahdin poisveto ja raskas tykistys pakkopelissä jättivät lopusta taisteluhenkisen kuvan.

Ratkaisu: KooKoo ei paljoa tarjonnut syksyn ensimmäisessä kotipelissään. Tuloksena oli kouvolalaisittain jo viides tappio kuuteen peliin, kun vastustaja sai tehdä osumansa isäntien maalinedustalta. KooKoon näkyvin hankinta Michael Keränen ei tehopisteille päässyt, mutta hommasi vaarallisuudellaan jäähyn HIFK:sta Petrellille, myös viime kaudella KooKootakin edustaneelle Panu Mieholle ja Haatajalle.

OHO: Kouvolassa pyykki on vielä osittain pesämättä mahalaskuun päättyneen edelliskauden jäljiltä, tai ainakin kaupunki säästää siivouksessa. Tilastomiesten, radioselostajien ja muun mediaväen parvella roskikset ovat täynnä maaliskuun pelien tilastoja ja tyhjiä kahvikuppeja...