KooKoo herkutteli neljällä läpiajolla

Ei kai kukaan tosissaan usko, kun pelaajat sanovat, etteivät tehopisteet maistu miltään tappiopelien jälkeen?

Ainakin Lahden lauantaisaunassa Pelicansin pelaajilla olivat tehopisteet mielessä, tosin päätöserän johtotilanteessa. Pelicans hallitsi kaksi erää kotiotteluaan KooKoota vastaan selkeästi. Isäntien johtolukemissa 3-2 KooKoo sai kuitenkin viimeisen 20-minuuttisen aikana kolme läpiajoa, ja vielä tasoituksensa jälkeen yhden bonuksena voittomaalin tekemiseksi.

"Oli hienoa, että jokainen ketjumme pelaaja onnistui maalinteossa."

 

Ylivoimalla toisessa erässä osunut Juha-Pekka Haataja ei vielä saanut kahdesta läpiajostaan kouvolalaisille pelastavaa maalia, mutta Kai Kantola iski lukemiksi 3-3 ottelun 55. minuutilla.

- Odotin maalivahdilta ensimmäistä liikettä, korosti Kantola kauden kahdeksannen maalinsa jälkeen.

Kantola sai maaliinsa vapauttavan syötön Terry Broadhurstilta, joka kävi napauttamassa itse läpiajosta voittomaalin ajassa 57.56.

- Pelasimme puolustuksemme riittävän tiukasti ja löysimme reikiä vastustajan kentästä. Oli hienoa, että jokainen ketjumme pelaaja onnistui maalinteossa, kommentoi myös kahdeksannen maalinsa tehnyt Broadhurst.

KooKoo avausmaalin oli saanut tililleen Kantolan ja Broadhurstin sentteri Josh Green, jonka sesongin seitsemäs osuma oli myös omalaatuinen. Green oli ylimpänä karvaajana Pelicansin maalin edessä, kun maaliviivan takaa avaussyötön antanut Pelicansin puolustaja Valtteri Parikka osui kiekolla Greenin luistimeen. Maalivahti Janne Juvonen tuskin ehti edes nähdä alanurkkaan kimmonnutta kiekkoa!

- Itsehän sössimme homman, harmitteli puolustajana jatkanut ja toisen erän lopulla johtomaalin 3-2 lahtelaisille laukonut konkarisentteri Henri Heino.