Kerho hyydytti hurrikaanin - Katso ottelun huippuhetket

JYPin ja HPK:n välisessä toisessa puolivälierässä hurrikaanipaitainen ryhmä jatkoi ensin siitä, mihin ensimmäisessä kohtaamisessa jäi. Se hyökkäsi ja kamppaili väkevästi ja Michel Miklik iski ylivoimalla maalinkin. Lisäosumat jäivät kuitenkin haaveeksi ja HPK takoi 1-1 -kuitin vain reilussa puolessa minuutissa.

Toisesta erästä lähtien se hyppäsi kuskin paikalle, eikä juuri päästänyt JYPiä laatupaikoille ennen aivan ottelun loppuhetkiä. Kiekkokontrolli oli laadukasta ja kotijoukkue kipaisi etenkin toisessa erässä erinomaisen vikkelästi pois JYPin karvauksen alta.

- Ensimmäisessä ottelussa JYP oli hieman edellä, tänään me oltiin hieman edellä. Viidellä viittä vastaan pidettiin JYP noin kuudessa maalipaikassa, se on hyvä suoritus, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen summasi.

- No, Pennanen laskee maalipaikat vähän omalla tavallaan, mutta eihän se meille kuulu. Kyllä meillä oli ihan riittävästi tontteja ottelun voittamiseen, JYP-käskijä Marko Virtanen puolestaan laskeskeli.

Kerhon 2-1 -voittomaalin tulitti hieman ennen toisen erän puoliväliä Oskari Manninen uransa ensimmäisellä pudotuspelimaalilla. Manninen pääsi lataamaan jäänuoliaisen Petteri Nikkilän ja Niko Kapasen syötöistä. Mannisen ohella ehdoton ratkaisuhahmo oli jälleen maalivahti Emil Larmi, joka torjui 31 kiekkoa.

- Ei tämä vielä ihan sitä ollut, mitä haetaan, mutta voitto antaa tietysti itseluottamusta, Pennanen sanoi.
Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran huomenna lauantaina Jyväskylässä. Tilanne ottelusarjassa on nyt 1-1.