Hovinen ja Heikkilä vietiin KooKoolta

KooKoon miehitys oheni maanantaina kahdella pelaajalla, kun Niko Hovinen katosi Kouvolasta ja Miika Heikkilä vietiin kouvolalaisilta.

Keikkamies Hovisen, 28, pesti Kymenlaaksossa kesti viiden torjutun ottelun ajan. Yhden kahden pisteen voiton KooKoolle torjuneella Hovisella oli lupa vaihtaa maisemaa, mikäli hän löytää itselleen työnantajan loppukaudeksi.

Harjoituspelissä ennen kauden alkua loukkaantunut Juha Järvenpää mukaan lukien KooKoon paidan on tällä kaudella pukenut jo yhdeksän maalivahtia. Leland Irving ja Samu Perhonen ovat SM-liigan rekisterissä tällä erää merkittynä loukkaantuneiksi.

Laitahyökkääjä Miika Heikkilä oli KooKoossa lainamiehenä Tapparasta 16 pelatun ottelun ajan. Heikkilä sai kokoon 1+2 tehopistettä.

Tappara haluaa Heikkilälle enemmän peliaikaa ennen helmikuun puolivälin siirtorajaa. Ilmeet tamperelaisleirissä kiristyivät, kun Heikkilä ei pelannut KooKoon ylimääräisenä hyökkääjänä sekuntiakaan perjantaisessa ottelussa KooKoo-Tappara.

Lauantaina Hämeenlinnassa Heikkilä kellotti peliajan 5.15. Tiistaina 25 vuotta täyttävän Heikkilän peliaika ylsi yhdeksässä viimeisessä ottelussa KooKoossa vain kahdesti yli kymmenen minuutin. Kaikki kauden kolme tehopistettään Heikkilä sai kyseisissä kahdessa ottelussa Turussa ja Kuopiossa.

KooKoo isännöi tällä viikolla keskiviikkona TPS:ää ja matkaa perjantaina Raumalle Lukon vieraaksi.