Antti Törmänen voitosta: Harva on neljän parhaan joukossa ja samalla varmistimme CHL-paikan

HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen viime vuoden finaaleissa.

HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen oli pelin jälkeen tietysti helpottunut.

- Olemme neljän parhaan joukossa. Sinne ei moni seura tästä sarjasta päässyt. Samalla varmistui CHL:n paikka. Meillä on kallis joukkue ja sen paikan ansaitsimme, hän sanoi.

Tiukalle paikka kuitenkin meni. TPS painosti varsinkin kolmannessa erässä hurjasti etenkin HIFK:n toisen maalin jälkeisen TPS:n nopean tasoituksen jälkeen.

- Olisimme tarvinneet siinä pari vaihtoa. Hei pelasivat todella hyvin, kun heillä oli elämän tai kuoleman paikka. Samaa sanoin omalle joukkueella tauolla ennen jatkoaikaa. Meidän piti saada sama henki kuin heillä oli, Törmänen jatkoi.

- Tietysti helpottaa, kun ei tarvinnut enää lähteä Turkuun. Meillä on monta mahdollisuutta jatkon suhteen. Odotamme ensin vastustajaa, ja sitten ryhdymme pienen huilin jälkeen keskittymään seuraavaan sarjaan, hän jatkoi.

Törmänen on nyt kolmatta kauttaan HIFK:n päävalmentajana. Ensimmäisenä vuonna HIFK putosi puolivälierissä. Viime kaudella joukkue voitti runkosarjan ja oli lopulta hopealla. Nyt HIFK pääsee yrittämään toista mitalia hänen aikanaan.

HIFK ja Törmänen ovat tehneet sopimuksen myös ensi kaudesta.

- Nyt meillä oli mahtava tuki kotihallissa ja kova kilpailu pelipaikosta kopissa. Vaikka alkukautemme oli vaikea, niin nousimme neljän parhaan joukkoon, hän jatkoi.