Neljä

Tämän kiekkoviikon numero on ilman muuta neljä – monestakin syystä.

4 – Aprllipäivänä alkaa kiekkovuoden neljäs kuukausi. SM-liigan loppuhuipennus kestää vielä neljä viikkoa, ja jäljellä on enää neljä kovinta.

4 – Tappara hakee neljättä peräkkäistä finaalipaikkaa. Ensi kaudella yksi kirvesrintojen valmennusryhmän neljästä valmentajasta on raumalainen Timo Elo, joka nousee U20-projektille omistautuvan Marko Ojasen tilalle.

4 – Kärpät luisteluttaa kaukaloon nelosnumerolla Kim Hirschovitsin – jos luisteluttaa. Puolustava mestari (lue: Lauri Marjamäki) on löytänyt viime kauden palkintorohmulle käyttöä toistaiseksi vasta kahdessa play off- kamppailussa.

4 – Final Four on Jääkiekkoliiton tälle kaudelle kehittelemä sarjahuipennus nuorten SM-sarjoihin. B, B2 ja C ratkovat mestarinsa viikonloppuna Espoossa. Mukana on neljä parasta kustakin ikäluokasta.

4 – Kevään neljästä arvoturnauksesta kolme on vielä jäljellä. Alle kaksikymppiset veistivät kultaa, naisten MM-kisoissa on täysi tohina päällä, U18 lentää Yhdysvaltojen Grand Forksiin ensi viikolla, ja Leijonien leiritys starttaa tiistaina Porista.

4 – Neljäskin kerta sanoi toden. Lukko oli Tapparaa vastaan pelissä mukana kaikissa neljässä tappiokamppailussakin, mutta jossiteltavaa ei jää, kun häviää samalle vastustajalle neljänä keväänä peräkkäin

4 – Neljällä pisteellä pääsi myös Lukon pleijaripörssin pisteykköseksi. Toni Koiviston saldo oli 1+3.

4 – Neljä kuukautta on lopulta lyhyt aika. Pitsiturnausta ei tarvitse odottaa kuin huhti-, touko, kesä- ja heinäkuu.