Jukurit Jerellä vai ilman?

Harry Harkimoa mukaillen, tärkeintä on, että nimi on kirjoitettu oikein.

Mahtaakohan viime aikojen Jere Karalahti ja Jukurit -tapauksessa paljoa muuta oikein ollakaan?

Jere Karalahti haluaa pelata Jukureissa, koska siellä pelaavat veli ja vaimonkin veli. Mitä haluaa Jukurit? Toimiston suunnasta kuuluu pelkkää hiljaisuutta.

Niin tyhmähän ei sentään ole Dufvakaan, että sekoittaisi hyvin toimivaa palettia Jere Karalahdella juuri nyt.

Jukurit ja Risto Dufva olivat valmiit lataamaan kesällä kymmenesosan koko seuran pelaajabudjetista tähän tunnetumpaan Karalahteen.

Nyt tunnutaan leikkivän piilosta, tosin sillä erotuksella, että keskiviikkona kukaan ei ollut piilossa. Jere Karalahti liikkui Mikkelin Kalevankankaalla Jukurien pukuväen keskuudessa kuin seuran omistaja.

Ettei vain olisi winwin-tilanne?

Karalahti saa julkisuutta jollekin ulkomaalaisyritykselle, jonka mannekiinina toimii. Jukurit saa näkyvyyttä, jota se tosin saa nykyisin paljon urheilullisenkin menestyksensä ansiosta.

Milloin Karalahti sitten pelaa?

Ehkä tammikuussa. Kunhan Kalevankankaan yleisömäärät putoavat lähemmäs 3000 katsojan rajaa, sarjatilanne on sopivampi kuin tällä erää ja markkinointimielessä katsotaan oivalliseksi järjestää yksi ottelu veljesparille. Pakkipariksi kaksikkoa ei ehdä silti kannattaisi laittaa.

Ihmiset kaipaavat tavanomaisuudesta poikkeavia tilaisuuksia. Kyllä sillä vielä kerran Kalevankankaan myisi loppuun. Ellei poimi peliksi jotain tylsän arkitiistaina kamppailua jotain mitäänsanomatonta hilparaa vastaan.

Jos Mikkelissä seuraisi jääkiekkoilua joku muukin kuin muutamat Jukurien seisomakatsomossa kannustavat, olisi somemaailma pullistellut tiistai-iltana, kun Karalahti näkyi torin maisemissa. Tosin se olisi tietty edellyttänyt, että Mikkelin torilla liikkuisi arki-iltana joku muukin kuin ne pari mummoa.

Niin tyhmähän ei sentään ole Dufvakaan, että sekoittaisi hyvin toimivaa palettia Jere Karalahdella juuri nyt.

Mutta julkisuutta on hyvä sekoittaa, ja nauraa rämäkästi perään nurkan takana.

Tietysti voi olla niinkin, että olen taas aivan väärässä.