Zapolski: En ole neuvotellut sopimuksesta vielä kenenkään kanssa

Ryan Zapolski on ollut tällä kaudella hirmuisessa vireessä. Jenkkivahdin torjuntaprosentti 95,07 on liigan paras. Kuva: Mikko Ruohola

Ryan Zapolski kertoi Urheilusanomien tuoreimmassa numerossa, että KHL-kaukaloiden kokeminen Jokereiden paidassa olisi mahtava kokemus.

Poikkeuksellinen toisen seuran kehuminen käynnisti välittömästi spekulaatiot siitä, että amerikkalainen on jo tulevan työnantajansa valinnut.

– Onko se oikeasti ymmärretty niin? En minä sitä tarkoittanut. En ole puhunut kenenkään kanssa, Zapolski painottaa Länsi-Suomelle.

– Tarkoitin, että Helsinki olisi turvallinen paikka minulle ja vaimolleni, ja heidän hallinsa on mahtava. Rakastaisin mahdollisuutta pelata siellä.

Zapolski on tämän kauden jälkeen vapaa mies, sillä hän solmi viime talvena Lukon kanssa vain vuoden jatkosopimuksen. Sen jälkeen miehen markkina-arvo on vain kasvanut.

– En ole varma, mitä teen. Rehellisesti voin sanoa, etten ole neuvotellut vielä kenenkään kanssa. Sellaisten asioiden aika on joskus joulun tienoilla, maaottelutauolla USA:n maajoukkueen mukaan lähtevä maalivahti toteaa.

Lue lisää Zapolskin ajatuksia maanantaina Länsi-Suomen Plus-osiosta.