Zajac loukkaantui Hämeenlinnassa

Lukko pystyi puristamaan HPK:sta 2-4-vierasvoiton, vaikka joukkueen peli hajosi Kelly Zajacin loukkaantumisen jälkeen. Zajac putosi sivuun, kun HPK:n Henri Auvinen jyräsi hänet rajusti laitaan.

- Peli oli ihan ok siihen asti, kun Kelly loukkaantui. Sen jälkeen ykkösylivoima hajosi ja peluutus meni muutenkin repaleiseksi, kun ei ollut neljää ketjua käytössä, Lukon valmentaja Risto Dufva harmitteli.

Zajac oli pelin jälkeen pukukoppikäytävällä vastaanottamassa joukkuekavereitaan. Dufva ei osannut sanoa hänen lähitulevaisuudestaan mitään.

- Vaikea sanoa, kun ei ole vammasta tarkempia analyyseja. Hän pelaa TPS:ää vastaan, jos on terve... tai siis pelikuntoinen, Dufva sanoi.

- Jos ei ole, meidän pitää nostaa reservistä miehiä. Se hankaloittaa tilannetta, että pelipaikka on sentteri.

Lukko kohtaa TPS:n jo lauantaina kotijäällään. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Nestori Lähteen piti palata Keuruulta Raumalle siihen peliin.

Myös HPK kärsi kovan menetyksen. Joukkueen parhaisiin pelaajiin lukeutuva Antti Miettinen loukkaantui Eetu Koivistoisen taklauksesta.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen vahvisti, että Miettinen ei missään tapauksessa ole pelikuntoinen, kun hämeenlinnalaiset kohtaavat lauantaina Ässät Porissa.

Lue otteluraportti>>