Virta sai kaipaamaansa täydennystä – Väyrynen nousee Lukon kokoonpanoon

 

Lukon valmentaja Pekka Virta saa kaipaamaansa täydennystä kokoonpanoon, sillä Mikkelissä sinikeltaisessa paidassa viilettää uusi kasvo tämän kauden liigakaukaloissa.

Loukkaantuneena ollut hyökkääjä Janne Väyrynen on pelikunnossa ja saa mahdollisuutensa kolmosketjun laidalla. Hän hyökkää Eetu Koivistoisen ja Peter Tiivolan rinnalla.

Väyrynen oli Lukon mies jo viime kaudella, mutta hän pääsi pelaamaan vain kaksi liigapeliä. Niissä tehopisteitä ei miehen tilille kirjattu.

Suurimman osan viime kauden peleistään Väyrynen pelasi Mestiksessä KeuPan paidassa. Hän nakutti 21 peliin tehosaldon 12+7=19.

Kaudella 2015-16 Väyrynen oli huipputehokas toisen Mestis-seuran eli Jokipoikien paidassa. Hän tulitti 46 pelissä tehot 23+21=44.

Kokoonpanon ulkopuolelle Lukko jättää puolustaja Atte Mäkisen. Toni Suuronen avaa Jukureita vastaan 13. hyökkääjänä.

Lukon hyökkäysketjut ovat Ville Vahalahti-Joakim Hillding-Toni Koivisto, Janne Keränen-Arttu Ilomäki-Damien Fleury, Koivistoinen-Tiivola-Väyrynen ja Heikki Liedes-Jere Friberg-Valentin Claireaux.

Pakkiparit ovat tutut Janne Niskala-Johan Motin, Jyri Marttinen-Simo-Pekka Riikola ja Rony Ahonen-Roni Sevänen. Lukon maalivahtina aloittaa Kaapo Kähkönen.