Terässäsarjan pistekärjessä on Lukon Toni Koivisto - 5 pointtia illan peliin

SEURAA NÄITÄ:

  1. Lukon loistavalla jenkkiveskarilla Ryan Zapolskilla on Ässiä vastaan tältä kaudelta kaksi nollapeliä. Ässien veräjällä on nähty Satakunnan derbyissä kolme miestä: päävastuun on kantanut Andreas Bernard, Ari Ahonen on pelannut yhden koko ottelun ja jo Turkuun palannut euralainen lainamies Oskari Setänen muutaman hajaminuutin.
  2. Terässäsarjan pistekärjessä on Lukon Toni Koivisto, jonka saldo viidessä pelissä on 3+3. Aaron Gagnon on latonut tehot 2+2, samoin Ässien puolustaja Valtteri Viljanen. Neljäs neljän pinnan mies on Jarno Kärki (1+3).
  3. Viime kaudella 17 maalia iskenyt Olavi Vauhkonen pelasi keskiviikkona kauden ensimmäisen liigapelinsä. Peliaikaa kertyi tasan 10 minuuttia, laukauksia kaksi. Pistetilin aukeaminen jäi odottamaan tätä iltaa – tai seuraavia pelejä.
  4. Nuoriso-osasto jakaa Ässien maalipörssin kolme kärkipaikkaa. Aleksi Saarela (15 maalia), Niko Ojamäki (14) ja Jarno Kärki (13) ovat ainoat yli 10 maalin miehet.
  5. Lukon ”kymppikerhossa” on samoin kolme miestä: maalipörssin tulikuuma kärkinimi Aaron Gagnon (24), Toni Koivisto (15) ja Ville Vahalahti (12).