Vihko tervehtynyt pelikuntoon, kärkipuolustaja tippui sairastuvalle

Aleksi Laakson tilannetta katsotaan päivä kerrallaan. Kuva: Europhoto / Jukka Rautio

Vasta kolme ottelua Sportin paidassa pelannut Joonas Vihko joutui huilaamaan viime viikon otteluista lievän loukkaantumisen takia, mutta nyt mies on tervehtynyt pelikuntoon. Sport kertoo asiasta nettisivuillaan.

Pelaajavahvuuteen liittyy myös hyökkääjä Otto Karvinen, jonka kahden ottelun mittainen lainapesti Kokkolan Hermeksessä päättyi viime lauantaina. Karvinen ei ole pelannut vielä tällä kaudella yhtään liigaottelua.

Sportin sairastupa ei ole kuitenkaan täysin tyhjillään, mutta kokonaisuudessaan terveystilanne on poikkeuksellisen hyvä. Aleksi Laakso on joukkueen ainut toipilas, ja Sportin nettisivujen mukaan hänen tilannettaan katsotaan päivä kerrallaan pienen loukkaantumisen vuoksi.

Jos Laakso joutuu jättämään otteluita välistä, olisi se iso kolaus vaasalaisten alakerralle, sillä seinäjokelaislähtöinen pelimies on ollut tällä kaudella joukkueensa tehokkain puolustaja 11 tehopisteellään. Laakso on muodostanut erinomaisen pakkiparin nuoren Robin Salon kanssa, ja hän on myös isossa roolissa Sportin ylivoimapelissä.

Hyvässä vedossa oleva vaasalaisjoukkue pelaa tällä viikolla kolme ottelua. Tiistaina joukkue kohtaa kotonaan Ilveksen, torstaina JYP vierailee Vaasassa ja lauantaina Sport suuntaa Raumalle Lukon vieraaksi.