Ulkoilmaottelu – kaikki on valmista upeaa ottelua varten. Katso kuvat!

Kiekkoareena seurasi Ilveksen ja Tapparan viimeistelytreenejä Sorsapuiston ulkokaukalossa. Katso valokuvaaja Jukka Raution tunnelmapaketti aamujäiltä. Sää suosii Tampereen Sorsapuiston ulkojäätapahtumaa. Tyyni ilma ja pikkupakkanen suorastaan kutsuvat pelaamaan – ja katsomaan, kun pelataan. Kuvat: Jukka Rautio/Europhoto
Ilves saapui aamujäille Teemu Rautiaisen ja Markku Flinckin johdolla.
Sorsapuiston pukukopissa on tiivis tunnelma. Suihkut ja varsinainen varusteiden vaihto tapahtuu molemmilla joukkueilla tutuissa Hakametsän pukuhuoneissa.
Viime viikolla Ilveksen vahvuuteen liittynyt Michael Keränen on takuuvarmasti yksi illan – ja koko viikonlopun – seuratuimmista Ilves-kasvoista. Taiturin keinovalikoima on kuin ulkojäille luotu.
Sorsapuiston lyhytaikaiseksi jäävä ulkoilmastadion on komea ilmestys.
Pelkistetty työhuone. Tapparan valmentajakopissa ei ole turhia seinäkoristeita. Edes fläppitaulua ei löydy, laajakuvatelevisiosta puhumattakaan. Jussi Tapolalla ja Kimmo Vähä-Ruoholalla ei kuitenkaan ole syytä valittaa.
Valmiina iltaan. Hyökkääjä Teemu Nurmi ja hieroja Veli-Matti Pohjonen eivät näytä varsinaisesti jännittävän, vaikka illalla on luvassa esintyminen yli 10000 katsojan edessä.
Viritykset tehty. Aamujäiden jälkeen on hyvä poistua hymyssä suin. Jussi Tapolan ja Tapparan raumalaisluotsin Timo Elo lopullinen perjantai-ilme nähdään paikallistaistelun tauottua.
Tapparan norjalaispuolustaja Alexander Bonsaksen on tottunut ulkoilmaan – ilme on sen mukainen.
Skrakan sijaan skrapa tarpeen. Laitapleksien huuruuntuminen on aina ongelma ulkojäätapahtumissa. Järjestäjät ovat luvanneet, että illalla näkymä on kirkas. Pleksien puhtaanapitotöihin on värvätty riittävästi skrapaosastoa.