”Tuomari jäi raiteille, ei tahattomasta teosta voi tulla pelikieltoa”

Pelicansin valmentaja Petri Matikainen ei usko Antti Tyrväisen saavan pelikieltoa keskiviikkoisesta suihkukomennuksestaan, jossa linjatuomari Jaakko Monto raportoi tunteneensa Tyrväisen poikittaisen mailan selässään ennen kaatumistaan jäälle pitkälleen.

"Tampereella päätuomari pyysi meiltä anteeksi jäätyään tielle."

- Tuomari jäi raiteelle. Heidän pitäisi katsoa, etteivät ole tiellä. Tampereella päätuomari pyysi meiltä anteeksi jäätyään tielle. Tyrväisen teko oli tahaton. Ei siitä voi tulla pelikieltoa, Matikainen kommentoi.

Pelicansille täysi pistepotti oli kolmas lahtelaisten neljään viime peliin.

- Tämä oli kova peli, työmiesten voitto. Teimme aloitteita koko illan, kun kaveri odotti trapissa. Tämä on aikuisten miesten peli maalille menossakin. Sinne pitää mennä karmit kaulassa, kuittasi Matikainen illan pelillisen annin.

Voittomaalin tekijä Vili Sopanen sai avauserän lopulla ilkeän näköisen tällin polveensa linkuttaen vaihtopenkille. Pelicansin onneksi hän palasi kaukaloon ja teki jo kauden yhdeksännen maalinsa, vaikka ottelu oli Sopaselle vasta kauden 21:s.

Tilanteesta sai kunniamaininnan ilkeistä hyökkäysmaalille menoistaan kuuluisa Taavi Vartiainen. Kun hän ilmestyi paluukiekkoa tavoittelemaan, kaatoi kolme sportilaista Vartiaisen yhteistuumin jäähän, ja Sopanen jäi tyhjälle tolpalle yksin lapioimaan voittokiekkoa verkkoon.