Tappara ja JYP kohtaavat CHL:n jatkossa

Eri maista vain suomalaiset Tappara ja JYP osuivat vastakkain, kun CHL piti koko loppukauden arvontansa Helsingissä. Tämä merkitsee sitä, että suomalaisjoukkue on varmasti puolivälierissä eli kahdeksan parhaan joukossa. Viime kaudella ei ollut yhtään, joten menestys parantuu.

Tuon parin voittajan seuraava vastustaja tulee Keski-Euroopasta, kun vastaan tulee joko sveitsiläinen Zug tai tšekkiläinen Brno.

Yksi arvontojen kohokohdista oli se, että saksalainen Red Bull München arvottiin sveitsiläistä SC Berniä vastaan. Vaikka joukkueet ovat eri liigoissa, niin kaupungit ovat sen verran lähekkäin, että voidaan puhua jopa paikallisottelusta.

Peräti neljä ruotsalaisjoukkuetta on mukana, mutta arpa ei vetänyt niitä tässä vaiheessa vastakkain. Joukkueista kolme on alemmalla puolella, eli jos menevät jatkoon, niin Malmö IF ja Brynäs IF kohtaavat puolivälierissä.

Nottingham Panthers on jo saanut mainetta CHL:ssä äänekkäistä kannattajistaan. Kun vastaan tulee ZSC Lions Zürichistä, niin ääntä tuossa parissa varmasti on.

Jo kahdesti CHL:n voittanut Frölunda jäi arvonnassa voittajista viimeiseksi ja saa vastaansa tšekkiläisen Liberecin. Jos Frölunda menee jatkoon, niin puolivälierissä vastaan tulee joko Nottingham tai Zürich.

Arvonnan suorittivat Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi ja CHL:n toimitusjohtaja Martin Baumann.

Parit ovat:

Tappara (Suomi) - JYP (Suomi)

Zug (Sveitsi) - Brno /Tsekki)

Växjö (Ruotsi) - Salzburg (Itävalta)

München (Saksa) - Bern (Sveitsi)

-------------------------

Mannheim (Saksa) - Brynäs (Ruotsi)

Malmö (Ruotsi) - Trinec (Tsekkki)

Nottingham (Britannia) - Zürich (Sveitsi)

Frölunda (Ruotsi) - Liberec (Tsekki)

Kaaviossa kahden peräkkäisen parin voittajat kohtaavat puolivälierissä. Katkoviiva jakaa parit kahtia eli niiden eripuolilla olevat kohtaavat välierissä.