Sportilta nähtiin todellinen pohjanoteeraus – "Tekisi mieli painua maan alle"

Tuomas Vänttinen on yksi niistä pelaajista, jolta odotetaan johtajuutta Sportin rämpiessä pohjamudissa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Vaasan Sportin taaperrus jatkui keskiviikkona, kun Tappara vieraili Vaasassa. Kirvesrinnat olivat tylyjä vierailijoita hakien Pohjanmaalta täyden pistepotin maalein 0-7.

Sportille tappio oli seitsemäs peräkkäinen. Surullisinta vaasalaisittain on se, että tulos ei valehtele. Tappara oli juuri tuon verran parempi, vaikka hallitseva mestari otti jalkansa pois kaasulta jo ensimmäisen erän jälkeen.

Sportin Tuomas Vänttinen kiteytti hyvin, miten syvissä vesissä Sport tällä hetkellä ui.

– Aika v*itun syvissä vesissä!

Sport aloitti ottelun kelvollisesti, mutta Tapparan iskettyä ottelun avausmaalin vaasalaiset lamaantuivat täysin. Avauserä meni lopulta vierailijoille maalein 0-4.

– Kyllä siellä yritetään paljon, mutta sitten kun kaveri tekee pari maalia, niin se on aika hankala lähteä pelaamaan, Vänttinen jatkoi.

Sportin pelissä tökkii tällä hetkellä kaikki. Tapparaa vastaan isännät eivät juuri luoneet hyviä maalintekopaikkoja, ja jo pelkästään hyökkäyksiin lähtö tuotti isoja ongelmia.

– Aina puhutaan jostain itseluottamuksesta, mutta mitä se on? Tuolla jäällä pitää vaan alkaa tehdä töitä, voittaa kaksinkamppailuja ja tehdä oikeita asioita ketjun kanssa. Yhdellä syötöllä pystytään puhkomaan meidän viisikko, joten onhan meillä äijät aivan väärissä paikoissa jäällä... Ei tässä nyt oikein muuta voi sanoa.

Sportin surkeus riitti myös monille katsojille, sillä iso joukko vaasalaisfaneja lähti pelistä kauan ennen päätössummeria. Ensimmäiset autot kurvasivat Kuparisaaresta pois jo ensimmäisellä erätauolla.

– Tekisi mieli painua maan alle, Vänttinen päätti.