Sevänen korvaa Riikolan Lukon vieraskiertueella

Simo-Pekka Riikola on toistaiseksi sivussa Lukon riveistä. Kuva: Wolfgang Fehrmann

Lukon kokoonpanossa on ainakin yksi uusi mies torstaina, kun raumalaisjoukkue kohtaa vierasottelussa sarjanousija Mikkelin Jukurit.

Lukko kutsuu puolustaja Roni Seväsen takaisin Mestiksen KeuPa HT:sta. 21-vuotias euralaispuolustaja tulee Simo-Pekka Riikolan tilalle, joka ei lähde Lukon mukaan loppuviikon vieraskiertueelle. Perjantaina Lukko kohtaa vielä Lappeenrannassa SaiPan.

Riikola pystyi pelaamaan kauden avauspelissä HIFK:ta vastaan vain avauserän. Ässiä vastaan hän ei ollut kokoonpanossa ollenkaan.

– Hän on toistaiseksi poissa, mutta pystyy kuitenkin harjoittelemaan ja oli tänäänkin (keskiviikkona) jäällä. Pelikuntoa katsotaan päivittäin. Vamma on sellainen, että kauden mittaan niitä tulee ja menee, ja joku saattaa pystyä sen kanssa pelaamaankin, joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen kertoi.

Päävalmentaja Juha Vuoren mukaan Lukko saattaa kutsua myös KeuPaan lainatun hyökkääjän Aaro Vidgrenin takaisin riveihinsä loppuviikon peleihin. Sekä Sevänen että Vidgren harjoittelivat alkuviikon Raumalla ja pelaavat keskiviikkona vielä KeuPan riveissä Iisalmen Peli-Karhuja vastaan.

Sen sijaan kolmas KeuPa-keikalle lähtenyt pelaaja, hyökkääjä Janne Väyrynen ei pystynyt pelaamaan vielä keskiviikkonakaan. Hän loukkaantui Lukon harjoituksissa juuri ennen lähtöään Keuruulle. Vuoren mukaan kysymys on yläraajavammasta.