Sebastian Repo toivoo pisteputkensa jatkuvan

Sebastian Repo alkaa olla hyvässä kevätkunnossa. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto
Sebastian Repo alkaa olla hyvässä kevätkunnossa. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Pelicansista Tapparaan lokakuun lopulla siirtynyt 20-vuotias hyökkääjä Sebastian Repo on saanut pelinsä kulkemaan uudessa joukkueessa.

Lauantai-iltapäivän kamppailussa Sportia vastaan kaksi syöttöpistettä kerännyt Repo harmittelee tappiota, mutta antaa myös tunnustusta joukkueelleen.

- Totta kai harmittaa tappio. Vähän annettiin Sportille toisessa erässä eteen, mutta siinä mielessä täytyy olla tyytyväinen, että vaikka pari minuuttia ennen loppua annettiin vielä yksi, niin silti kammettiin tasoihin. Se oli hieno suoritus joukkueelta.

Tämän vuoden puolella 14 ottelussa yhteensä 13 pistettä tehnyt Repo on tehoillut purskeissa. Nyt menossa on kolmen ottelun putki, jonka aikana laituri on nakuttanut jokaisessa ottelussa vähintään kaksi pistettä. Ennen tätä oli viiden ottelun pisteetön putki, jota edelsi puolestaan neljän pelin pisteputki.

- Toivotaan nyt, että tämä putki pysyy vähän pidemmän aikaa nyt sitten, Repo sanoo.

- Olen eniten tyytyväinen siihen, että oma pelini tuntuu koko ajan kehittyvän. Olen tiennyt koko ajan, että tulosta tulee ja pisteitä alkaa ropista, kun vaan tekee töitä. Tässä kuitenkin kehitetään peliä koko ajan kevättä kohti, ja hyvä siitä lopulta tulee.

Siirto Tampereelle ei kaduta.

- Ei tähän voisi enempää olla tyytyväinen. Olen tykännyt ja viihtynyt olla täällä.

Myös pelillinen kehitys on ollut hyvää.

- Kyllä mä koen, että olen kokonaisvaltaisesti mennyt isoja steppejä eteenpäin.

Kahdeksassa pelaamassaan Pelicans-kamppailussa Repo merkkautti vain kolme syöttöpistettä. Tappara-paidassa 35 ottelua on tuottanut jo tehot 10+17.