SaiPalla käsittämätön kokoonpano - 18 kenttäpelaajaa, vain 15 tehtyä maalia!

Siirtorajalla ison liudan kärkipelaajiaan myynyt sarjajumbo SaiPa on tänään Kuopiossa liikkeellä peräti köykäisellä kokoonpanolla. Niistäkin pelaajista, jotka jäljelle jäivät, peräti 13 on tällä hetkellä sairastuvan puolella. Hyökkääjistä puuttuvat kultakypärä Tero Koskirannan ohella Kim Strömberg, Tomi Leivo, Mikael Kuronen, Ville Vainikainen, Saku Salminen, Joni Nikko, Eetu Koski sekä kapteeni Ville Koho. Puolustajista ovat sivussa Brett Carson, Kalle Maalahti, William Mäkinen ja Markus Kojo.

SaiPa lähettää KalPaa vastaan jäälle kokoonpanon, joka on viimeistellyt tällä kaudella yhteensä 15 liigamaalia, kun KalPan koostumuksesta löytyy kolme vähintään 15 osumaa tällä kaudella iskenyttä pelaajaa (Janne Keränen 18, Jesse Mankinen 17 ja Tommi Jokinen 15).

SaiPan neljässä hyökkäysketjussa ja kolmessa puolustajaparissa on yhteensä peräti 13 pelaajaa, jotka eivät ole viimeistelleet tällä kaudella ainuttakaan liigamaalia. Henry Karjalaisella, Jesse Hallikkaalla, Leo Sormusella, Antton Mönkäreellä, Lauri Piirosella, Henry Maarnelalla, Jimi Aavikolla, Sebastian Sjöholmilla ja Kristian Afanasijevilla on koko liigaurankin maalitili vielä avaamatta.

Eikä siinä vielä kaikki. SaiPan kokoonpanossa on kahdeksan pelaajaa, joilla ei ole ainuttakaan tehopistettä tämän kauden SM-liigassa. Kultakypärää kantaa tänään Elmeri Kaksonen, jonka 48 ottelun pistesaldo on 7+9=16.