SaiPa-kannattajilta tylyt terveiset: "Ei voi v*ttu neljän vuoden hyvä työ mennä vuodessa hukkaan"

SaiPan kausi tulee päättymään huonoimpaan mahdolliseen tulokseen. Lappeenrantalaisjoukkue jää jääkiekkoliigan jumboksi. 

SaiPan kohdalla voidaan puhua romahduksesta, sillä seuraa on kehuttu viime vuosina liigan mallioppilaaksi. Pikkuseura on porskuttanut useampana kautena pudotuspeleihin ja takonut voitollisia tilinpäätöksiä.

SaiPan kannattajat lähettivätkin tylyt terveiset seurajohdoon suuntaan kauden viimeisessä kotiottelussa lauantaina. 

- Ei voi v*ittu neljän vuoden hyvä työ mennä vuodessa hukkaan, kannattajien lakanaan oli kirjoitettu. 

Muun muassa TPS-hyökkääjä Jonne Virtanen jakoi lakanasta kuvan Twitterissä. Virtanen ei ole tänään joukkueensa kokoonpanossa.

Urheilullista pettymystä seurannee myös huono taloudellinen tulos. SaiPan yleisökeskiarvo, ennen viimeistä kotiottelua 2992, on liigan huonoin. Viimeiseen otteluun SaiPa yritti täyttää hallia yhteistyökumppaniensa avulla, jotka tarjosivat TPS-otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. 

SaiPa paikkaill jo talouttaan luopumalla siirtorajan kynnyksellä parhaista pelaajistaan. Loppukauden joukkue on sinnitellyt nimettömällä ja junioripitoisella miehistöllä. 

Viime kierroksella KooKoolle rumasti lukemin 1-7 hävinnyt SaiPa sinnitteli TPS:n kyydissä ainakin ensimmäisen erän. Santeri Sjöblom vei yllättäen alivoimalla ensimmäisellä liigaosumallaan SaiPan johtoon, mutta TPS:n Jasper Lindstedt kuittasi taukolukemiksi 1-1.