SaiPa dumppaa lokakuun lippuhintoja

Televisiointisopimuksen tällä erää viimeisellä kaudella liigafaneille kaupattu 14,95 euron kuukausihinta tekee tuloaan tyhjyyttään kumiseviin katsomoihinkin.

SaiPa toivoo katsomoon lisää väkeä. Tässä seuran viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen ja joukkueenjohtaja Jukka Tuovinen (vas.) asettelevat saipalaisia joukkuekuvaukseen ennen kauden alkua. Kuva: Europhoto/Jukka Rautio.

SaiPa tiedottaa kauppaavansa Kisapuiston lokakuun neljään kotipeliinsä seisomalippupakettia täsmälleen samaan hintaan eli viittä senttiä vaille 15 eurolla.

Paketin nimeksi kerrotaan SaiPa+. SaiPan mukaan neljän lipun normaalihinta olisi 61 euroa.

Viiden kotiottelun jälkeen SaiPan yleisökeskiarvo on 2995. Myös KalPan (2884) ja Sportin (2742) lukema alkaa kakkosella.

Lippupaketti on ennakkomyynnissä vain Lippupisteen verkkokaupassa. SaiPan tiedotteen mukaan tarjous päättyy 14.10. tai rajoitetun määrän lippupaketteja tultua myydyksi. Määrää ei kerrota.

SaiPa isännöi lokakuussa Sportia (11.10.), Lukkoa (14.10.), Kärppiä (21.10.) ja Jukureita (27.10.).

Ei lappeenrantalaisseuran tempaus aivan polkumyyntiä ole. Rahapulassa Suomen itäisellä puolella on kaupattu viime vuosina esimerkiksi alkukesästä kauden seisomakausikorttia 99 eurolla sisältäen pääsyn jonon ohi paikalliseen yökerhoon.

Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi ei suostu televisiopaketin osuutta harmittelemaan.

- Sellaista esimerkkiä ei ole, että laji ei näkyisi telkkarissa, mutta stadion olisi täynnä, kuvaili Kallioniemi keskiviikkona Kouvolan Sanomissa.

Kiekkoareena julkaisi tiistaina laajan juttupaketin SM-liigan alkukauden yleisömääristä. Kuka toisi kansan takaisin halliin? –jutun lisäksi aiheeseen liittyy kolme muuta, joiden linkit löydät alta.