Pitääkö olla huolestunut, kun tarvitaan Järvisen Ville maalintekoon?

- Olen Järvisen Ville ja puolustan kovaa. Onhan tuo laukauskin luja, mutta vahvuuteni ovat ennen kaikkea puolustuspäässä!

Näin kuulemma kuvailisi itsensä KooKoon Tampereelta lukuisten muiden ex-ilvesläisten kanssa haalima Ville Järvinen, 20, jos puolustajaa tarvitsisi jotenkin tuntemattomille esitellä.

Ville Järvinen (oik.) puuhaa kaukalossa paljon muutakin kuin tekee maaleja. Tai siis tähän asti liigakaukaloissa hän on lähinnä puuhaillut nimenomaan muuta. Kuva: Europhoto/Jukka Rautio

Olisiko hyvä suhde yksi tehty maali viittä jäähyminuuttia kohti?

- Kieltämättä pelini on ollut liian siistiä, ellei jäähyjä tule lainkaan, Järvinen hymähtää.

Järvinen pelasti perjantaina KooKoon nollapeliltä tasoittamalla ottelun SaiPaa vastaan osumallaan 58. minuutilla.

Eihän Ville toki ihan ensimmäistä kertaa maalinteossa ollut. Juniorina hän nakutti Ilveksen B-nuorissa parhaimmillaan 45 pelissä 12+25 tehopistettä.

- Miesten peleissä illan maali oli kuitenkin vasta toinen, vaikka laskettaisiin harjoituspelit mukaan, myöntää syntyperäinen tamperelainen.

Se ensimmäinen (1+4) syntyi viime kaudella Ilveksessä runkosarjassa.

- Viime kaudella tavoitteenani oli päästä pelaamaan vakituisesti miesten pelejä ja vakiinnuttaa pelipaikka liigassa. Oikeastaan kausi siis onnistui. Nyt pitäisi vain saada peliä menemään eteenpäin. No, jokunen tehopistekin kelpaisi!