Pisterohmu Hodgman viikkokausia sivussa

Suorasta pudotuspelipaikasta kamppaileva Lahden Pelicans joutuu tulemaan lähiviikot toimeen ilman avainpelaajaansa  Justin Hodgmania. Kätensä murtaneen keskushyökkääjän sairausloman pituudeksi on varmistunut tarkemmissa tutkimuksissa kuusi viikkoa.

Hodgman sai vamman lauantain JYP-ottelussa.

– Edellisessä ottelussa minua huitaistiin taklauksen jälkeen oikeaan käteen, sillä seurauksella, että se on nyt murtunut, Hodgman kommentoi loukkaantumiseen johtanutta tilannetta.

Kesken syksyn tuttuun lahtelaisseuraan palannut Hodgman on ehtinyt hyökätä Pelicansin paidassa tällä kaudella 19 ottelua. Pistetahti on ollut komea, kasassa on saldo 8+9=17. Joukkueen ykkössentteriksi noussut Hodgman palaa näillä näkyminen kaukaloon ennen kauden tärkeimpiä pelejä.

Pelicansin sairastuvalta kuuluu onneksi myös positiivisia uutisia, sillä tiistain KooKoo-ottelussa kokoonpanoon palaavat viime kaudella puolustajien piste- ja maalipörssin voittanut Juha Leimu, Mikko Kousa sekä Kimi Koivisto.

Maajoukkuekomennuksellaan yläraajavamman saanut kapteeni Antti Erkinjuntti on palaamassa arvioiden mukaan kokoonpanoon ensi viikolla.

Pelicans–KooKoo Isku Areenalla Lahdessa tiistaina 3.1. klo 18.30