Petri Matikainen antoi täyslaidallisen uutisoinnista

Petri Matikainen kävi kuumana harjoituksissa tapahtuneen välikohtauksen uutisoinnista. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Pelicansin tiistaihin mahtui monenlaista. Oli nyrkkitappelu aamulla harjoituksissa, oli suvereeni voitto KalPasta.

Ja oli Petri Matikaisen raju purkaus pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Matikainen ei ollut lainkaan tyytyväinen tapaan, jolla lahtelainen Etelä-Suomen Sanomat uutisoi Ben Bloodin ja Niko Kivelän tappelua harjoituksissa.

- Tässä Lauri Ilola laittoi hirveen show'n päälle. Veti mut ihan kölin alle, veti Pelicansin kölin alle. Kyllä mä sanon, että yhteistyö taitaa nyt loppua. Herra halusi kymmenen tuntia famea, sitä oot saanut, Matikainen aloitti puheenvuoronsa.

Ilola on ESS:n toimittaja, joka teki uutisen aamun välikohtauksesta.

- Jos sä haluat heittää noita läppiä tonne ja heittää ESS:n juttuja tonne, niin kyllä mä ihmettelen. Sitten sä tulet vielä hakee kommentteja multa ja sä vääristelet mun sanomisiani, Matikainen jyrisi.

- Otsikot on todella hävyttömiä. Yhteistyö loppuu tähän sun kanssa. Kyllähän tää on ihan älytöntä. Milloin mitäkin halutaan aina Pelicansia vetää. Halutaan, että Pelicans on joku hullujen jätkien paikka, jossa halutaan vain väkivaltaa. Se ei pidä ollenkaan paikkansa.

- Täällä kehitetään pelaajia. Joskus ryöpsähtää yli. Huippu-urheilussa ryöpsähtää joskus yli. Joukkue oli erittäin latautunut tänään aamujäästä lähtien. Näitä juttuja, jos halutaan pelkkää väkivaltaa Lahdesta ulos tuoda. Mulle saa ruveta vähitellen riittämään tämä.

- Jotain kun tapahtuu, kauhea show on päällä. Aina haetaan sitä väkivaltaa. Itse asiassa tässä ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Joukkue harjoitteli vaan äärimmäisen kovalla intensiteetillä aamulla. Niin kuin näitte, joukkue oli latautunut. Niin kuin näitte, Ben Blood pelasi kauden parhaan pelinsä.

- Erittäin tyytyväinen tähän päivään. Tätä on, mitä Pelicans-joukkue on parhaimmillaan.Tätä me halutaan lisää.