Pennanen muokkasi ketjut uusiksi

Lisää vastuuta. Otto Paajanen (kuvassa) on nostettu HPK:n kirkkaimman tähden tutkapariksi. Kuva: Jukka Rautio.

HPK:n valmennusjohto hakee toiseen puolivälierään lisää virtaa ketjumuutoksilla.

Päävastuun kantava Antti Pennanen on muokannut ensimmäisen JYP-kamppailun jälkeen kaikkia muita kolmikoita paitsi konkarivitjaa Janne Lahti-Niko Kapanen-Eero Somervuori.

Merkittävimpinä muutoksena on Leijoniin nousseen tähtihyökkääjän Sakari Mannisen siirto sentterin paikalta laituriksi. Manninen hyökkää nyt Otto Paajasen johtamassa ketjussa. Toisella laidalla viilettää Teemu Turunen.

Pennanen kertoi jo syksyllä, että Mannisen ja Paajasen keskinäinen kemia toimii poikkeuksellisen hyvin. Nyt Hämeenlinnassa toivotaan, että tämä toisi tulosta tiukassa ja vähämaalisessa pudotuspelisarjassa.

Tuloksentekijänä tunnettu Palve saa nyt tilaisuutensa kahden karaistuneen laitahyökkääjän välissä. Palve jakaa kiekkoja Niklas Hagmanille ja kaksi Suomen mestaruutta voittaneelle Juho Keräselle.

Palveesta löytyy paljon potentiaalia, mutta se pitää kaivaa nyt esiin. Runkosarjan loppu oli mollivoittoinen. Hän onnistui maalinteossa viimeksi 11. tammikuuta. Niinpä pudotuspelit alkoivat nelosketjun laiturina.

Jarrumiehiksi profiloituneet Juha Koivisto ja Severi Sillanpää saavat nyt seurakseen kokoonpanoon nostetun Miro Ruokosen. Ruokonen korvaa Jere Innalan.

HPK:n pakkikalusto on ennallaan ja maalivahtina aloittaa luonnollisesti Emil Larmi.

Larmi selviytyi hienosti pudotuspelikasteestaan Jyväskylän hornankattilassa.

JYPin valmentaja Marko Virtanen on pitänyt voittaneen kokoonpanon täysin ennallaan.

HPK ja JYP kohtaavat tänä iltana Hämeenlinnassa ja heti huomenna Jyväskylässä.