Pelicans menetti kakkossentterinsä

Pelicans katkaisi tiistai-iltana TPS:n viiden ottelun voittoputken 2-1-voitollaan, mutta ilta ei ollut pelkkää glooriaa.

Lahtelaisten jo ennestään varsin kansoitettu sairastupa sai yhden jäsenen lisää, kun kakkoskentän sentterinä aloittanut Miska Siikonen joutui jättämään pelin kesken jo avauserän lopussa.

Pelicans-päävalmentaja Petri Matikaisen mukaan kyseessä on ylävartalovamma.

-Ylävartalovamma on, mutta sen tarkemmin en osaa sanoa. En ihan nähnyt itsekään, mitä tilanteessa tapahtui. Jonkinnäköinen päätytilanne siinä oli. Katsotaan nyt tarkemmat tutkimukset, kun päästään takaisin Lahteen, Matikainen kertoo.

-Toivottavasti ei ole mitään vakavaa, koska meillä on muutenkin paljon pelaajia pois.

Loukkaantumiskierre on mennyt niin pitkälle, että itseään parantelee myös päävalmentaja Matikainen itse. Jalkapöytänsä murtanut käskyttäjä kävelee tällä hetkellä keppien avustuksella. Loukkaantuminen tapahtui mitä ilmeisimmin kuivalla maalla, ei siis jääharjoituksissa.

-Tämä ei vaikuta joukkueen toimintaan lainkaan. Pystyn johtamaan treenejä vaihtoaitiostakin. Muutenkin teemme tätä hommaa porukalla. Ei tällä ole mitään merkitystä joukkueen toiminnan kannalta, Matikainen toteaa.