Paha paikka jo vuodesta 1967 - Ässät herättelee porilaisyleisöä juhlakaudelle

Porin Ässien 50. kiekkokausi käynnistyy lauantaina. Juhlakauden kunniaksi Ässät herättelee porilaisyleisöä luomaan kiekkotunnelmaa Paha paikka -konseptilla.

Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa Isomäen tunnelmaa yli 500 liigaottelun kokemuksella.

- Jokainen liigassa pelannut tietää, mitä tarkoittaa lauantai-ilta täpötäydessä Isomäessä. He (vierasjoukkueen pelaajat) vihaavat sitä ja samaan aikaan rakastavat.

Ässät mainitsee tiedotteessaa, että porilainen kiekkoyleisö menee vastustajan ihon alle. Alkavalla kaudella Ässät on rakentanut markkinointinsa tämän jo käsitteeksi muodostuneen tunnelman ympärille. Iskulauseena paha paikka ei kerro ainoastaan hallista, vaan porilaisesta vieraanvaraisuudesta ylipäätään ja pilke silmäkulmassa.

- Ässät on erittäin tunnettu ja tärkeä porilaista me-henkeä rakentava urheilubrändi ja kannattajat ovat tärkeä osa sitä. Toivomme, että koko kaupunki seisoo joukkueen takana ja tulee halliin vaalimaan Suomen parasta kiekkotunnelmaa, sanoo Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen.

Ässät on pyrkinyt rakentamaan joukkueen, joka tukee brändiä. Pelaajista tiedotteessa mainitaan lauantaina ensimmäisen liigapelinsä patapaidassa pelaavat Ben Blood ja Matti Lamberg. Ässät ei aio peruutella.

- Haastamme tässä myös itsemme. Paha paikka on lupaus, joka pitää lunastaa illasta toiseen paitsi katsomossa, myös kaukalossa, valmentaja Aho muistuttaa. 

Ässät perustettiin vuonna 1967, kun Porin Karhut ja Rosenlewin Urheilijat-38 yhdistyivät. Varsinaisen juhlaottelun Ässät pelaa 28. lokakuuta Helsingin IFK:ta vastaan.

Ässien kapteeni juhlakaudella on Matti Kuparinen. Varakapteenin A-kirjainta kantavat rinnassaan Niko Peltola, Jussi Makkonen ja Ville Korhonen.