No, nyt on sopimusvideo – Mestis-joukkue tiedotti Ilveksestä tutun hyökkääjän sopimuksen hauskalla tavalla

Markus Jokinen kantoi kahdella viime kaudella Ilves-paitaa 86 runkosarjaottelussa. Alkavalla kaudella päällä on ainakin KeuPa HT:n peliasu – periaatteessa on mahdollista, että laituri voidaan nähdä myös Lukossa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto


– Se oli erittäin hyvin käsikirjoitettu. Onneksi minun ei tarvinnut sitä tehdä, riitti että vain näyttelin, Markus Jokinen nauraa.

Kyse on tietysti KeuPa HT:n tuoreesta videosta, josta on jo parissa päivässä tullut somessa pienimuotoinen hitti. Jutun lopusta löytyvällä videolla Mestis-seura tiedotti 28-vuotiaan Jokisen sopimuksesta.

Kaksi viime kautta laitahyökkääjä viiletti Ilveksessä, mutta hankala loukkaantuminen pilasi viime kauden lopun. 

– Helmikuussa tuli polvivamma, ja kesä meni kuntouttaessa. Aika erilainen kesä tämä on tosiaan ollut kuin koskaan aiemmin. Ei ihme, että ensimmäinen peli perjantaina vähän koheltaessa, kun edellisestä oli seitsemän kuukautta, Jokinen sanoo.

– Nyt polvi on täysin kunnossa. 

KeuPalla ja Lukolla on yhteistyösopimus, jonka ansiosta pelaajaliikennettä on nähty jo tälläkin treenipelikaudella. Täksi kaudeksi keuruulaisseura solmi vastaavan yhteistyösopimuksen myös JYPin kanssa.

Jokisen mukaan KeuPan yhteistyökuviot pääsarjaseurojen kanssa eivät olleet mielessä sopimusta sorvatessa.

– Keskityn nyt ihan täysillä vuodattamaan hikeä KeuPan puolesta. Siihen panostetaan kaikki, nyt ei ole muuta mielessä, Jokinen sanoo.

Kuorevedellä syntynyt Jokinen on Jämsän Kiekko-Susien kasvatti. Kahden Ilves-kauden aikana hänelle kertyi yhteensä 86 liigapeliä, joissa syntyi tehor 10+22=22. Mestis-pelejä Jokiselle on kertynyt runkosarjassa yhteensä 93, ja parhaimmalla kaudellaan laituri on iskenyt LeKin paidassa 34 ottelussa tehopisteet 15+20=35. Vuosien varrella hän on edustanut myös KOOVEE:ta Suomi-sarjassa.

Lauantaina Jokinen oli KeuPan mukana Nokialla Suomi-sarjaseura Pyryn järjestämässä neljän joukkueen miniturnauksessa. Keuruulaiset kaatoivat 2x20 minuutin mittaisessa avausottelussaan TUTO Hockeyn 1–0. Pelitempossa hyvin kiinni olleen Jokisen paras paikka nähtiin avauserässä, kun kiekko kilahti rystyohjauksesta ylärimaan.