Michael Keränen ei paukutellut henkseleitään - "Tarpeeksi hyvä matsi tähän kohtaan"

Laiturina paremmin tunnettu Michael Keränen sentteröi Ilveksen kakkosketjua. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto (Arkistokuva)
Laiturina paremmin tunnettu Michael Keränen sentteröi Ilveksen kakkosketjua. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto (Arkistokuva)

Ilves otti Hakametsässä tärkeän avausvoiton Tapparasta lukemin 3-6 ja ryösti kotiedun, kuinka paljon sitä paikallissarjassa sitten onkaan, käytävän toiseen päätyyn.

Kesken kauden Jokerien KHL-joukkueesta kasvattajaseuraansa Ilvekseen siirtynyt Michael Keränen oli kuitenkin ottelun jälkeen tyynenä.

- Tietenkin tässä on hyvät fiilikset, kun saimme yhden kiinnityksen neljästä vaaditusta. Tästä on oikein hyvä jatkaa.

Ensimmäistä kertaa urallaan puolivälierissä pelaava 27-vuotias Keränen väänsi ottelun aikana useaan otteeseen Tappara-virkaveljensä Veli-Matti Savinaisen kanssa, ja suu kävi useammallkin katkolla puolin jos toisin.

- Se kuuluu playoffeihin. Vähän oli vääntämistä ja tilanteiden ulkopuolellakin pientä vääntöä siinä. Mutta se kuuluu tähän hommaan, Keränen kuittasi.

Useasti kauden aikana jo hankitun johtoaseman Tapparalle menettänyt Ilves pystyi tällä kertaa itse tekemään saman tempun. Toisessa erässä syntyi reiluun seitsemään minuuttiin peräti viisi osumaa. Keränen näkee pelissä silti vielä parannettavaa.

- Ei tämä mikään täydellinen matsi ollut, mutta tarpeeksi hyvä tähän kohtaan, kuului analyysi Ilveksen pelin tasosta.

Vaikka voitto paikallisvastustaja tuntuukin varmasti hyvältä, ei nauttimiseen ole aikaa.

- Nyt pitää vain nollata tämä, ja alkaa jo keskittyä torstain peliin. Se lähtee kuitenkin taas nollasta-nollasta.

Täpötäysi Hakametsä oli läpi ottelun erittäin äänekäs, kun molempien joukkueiden fanit pitivät kiitettävästi meteliä. Se alkaakin olla Tampereella jo tapana.

- Ei siinä mitään eroa viime peleihin oikeastaan ollut. Meillä on ollut muutenkin huikea yleisö, ja toivottavasti torstaina saadaan taas halliin kunnolla mökää.

Tamperelaisten keskinäinen puolivälieräsarja jatkuu torstaina Ilveksen kotiottelulla.