Markus Nordlund hakee töitä Saksasta

Puolustaja Markus Nordlund hakee työnantajaa Saksasta. DEL-seura Krefeld Pinguine kertoo nettisivuillaan, että Nordlund on parhaillaan antamassa näyttöjä Länsi-Saksassa.

Nordlund, 32, pelasi viime kaudella Vaasan Sportin riveissä, joissa kirjoihin jäi 3+13=19 tehopistettä ja tehosaldo -19. 

Krefeldin urheilujohtaja Matthias Roos kertoo seuran nettisivuilla, että koska Nordlundin viime vuosi ei mennyt kovin hyvin, Pinguine haluaa saada hänestä tarkemman kuvan.

Eurajokelaislähtöinen puolustaja on kuitenkin onnistunutkin Keski-Euroopassa. Kaudella 2013-14 Nordlund sai lähtöpassit Jokereista ja teki Sveitsissä Ambri-Piottan riveissä 35 ottelussa 4+10=14 tehopistettä.

Sittemmin uusi yritys Ambri-Piottassa ja kausi Ruotsissa Djurgårdenissa eivät menneet yhtä hyvin.

- Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet vaikeita minulle, minkä vuoksi haluaisin uuden haasteen. DEL on hyvä liiga, jossa haluan todistaa kykyni, Nordlund kommentoi Pinguinen nettisivuilla.

Nordlund on pelannut yli 400 liigaottelua Lukon, Jokereiden, TPS:n ja Sportin riveissä. Parhaalla kaudella 2010-11 TPS:ssä Nordlund latoi 55 ottelussa 16+20=36 tehopistettä ja pääsi kantamaan myös maajoukkuepaitaa Euro Hockey Tourilla.