Malkamäki ei pysty pelaamaan Pitsiturnauksessa, mutta try-outia jatkettiin

- Tarkoitus olisi tuoda tänne nopeita käsiä ja yksinkertaisia ratkaisuja, ilmoitti Miko Malkamäki omassa puheenvuorossaan, kun Lukon joukkue esiteltiin Rauman torilla.

Hänelle on Lukossa annettu numero 44, mutta mitenkään varmaa miehen pelaaminen Raumalla ei ole.

Malkamäki loukkaantui viime vuoden Pitsiturnauksessa, ja häneltä jäi koko kausi pelaamatta. Tauko peleistä venyy yli vuoden mittaiseksi, sillä Malkamäki ei ole vieläkään pelikunnossa.

- Varmaan hän ensi viikolla pystyy jo harjoittelemaan kunnolla. Olemme sopineet, että try-outia jatketaan vähän. Pelaa sitten Mestareiden liigan peleissä, Lukon valmentaja Risto Dufva kommentoi.

Uudeksi takarajaksi terveydentilan toteamiseen on asetettu 17. elokuuta. Pari päivää myöhemmin Lukko lähtee ulkomaankiertueelle, jolla pelataan kaksi CHL-ottelua.

Pitsiturnauksessa Lukko käyttää myös neljää KeuPan pelaajaa. Antti Karjalainen, Riku Pitkänen, Eetu Karvinen ja Ville Hyvärinen pukevat sinikeltaisen paidan ylleen.

- He pelaavat lähtökohtaisesti Keuruulla, mutta tulevat Pitsiturnaukseen kokeilemaan, Dufva totesi.

- Meillä on nyt riittävä kalusto aloittaa harjoituspelit. Valmentajan toive on, että kun ennen kauden alkua otetaan joukkuekuva, niin samat pelaajat aloittaisivat pudotuspelit.

Joukkuekuvan Lukko otti torstaiaamuna.