Maali kruunasi Kalliolan ikimuistoisen illan

Torstain ottelu oli monella tapaa ikimuistoinen Jukurien Joonas Kalliolalle. 25-vuotias raumalainen pelasi ensimmäistä kertaa liigakaukaloissa kasvattajaseuraansa vastaan ja teki sen mikkeliläisten ykkösketjussa.

-Ikimuistoinen ilta, jonka kruunasi, että tuli vielä onnistuminen, Kalliola henkäisi.

-Totta kai siihen piti itse uskoa, että tämä päivä tulee. Ei se muuten tule, jos ei itse tavoitteeseensa usko. Monta vuotta on tehty hommia tämän eteen ja hienoa, että täällä on saanut paikan näyttää.

Röyhkeästi ratkaisupaikoille ajanut laituri hankki Lukolle muun muassa kolme jäähyä ja kruunasi iltansa ohjaamalla Marko Kauppisen laukauksesta ensimmäisen liigamaalinsa, jolla Jukurit siirtyi ensimmäisessä erässä 2-0-johtoon.

Joskus pelaajat jättävät tuulettamatta vanhaa seuraansa vastaan, mutta Kalliola tuuletti osumaansa tunteella.

-Ei siinä paljon mietitty sellaisia. Ei Lukossa ole kuitenkaan kuin junnuissa pelattu, Lukon A-junioreista neljäksi kaudeksi Mestikseen lähtenyt Kalliola totesi.

Kalliolan mukaan Lukon kohtaaminen oli lopulta peli muiden joukossa, vaikka vastassa oli vuosien takaa tuttuja kavereita.

-Muun muassa Virtasen Jesse. Aika hyvin tuli sen kanssa väännettyäkin, Kalliola virnisti.

Kalliola uskoo, että ennakkoveikkauksissa liigan pohjille tuomittu Jukurit tulee nipistämään vielä paljon pisteitä kauden mittaan. Kaksi kolmen pisteen voittoa antaa pontta ennustukselle.

-Uskon, että keväällä vielä pelataan playoffeissa. Ei tässä hommassa olisi mitään järkeä, jos ei joka peliä lähdettäisi voittamaan. Ja mikäs sen mukavampi kuin voittaa, Kalliola sanoi.